Esmaspäev 23.-27. september

Eesti toidu kuud tähistatakse ka kutseõppeasutustes.
23.-27. septembril valmistavad Eesti toidu kuu raames kümme peakokka koos kutsekoolide kokanduseriala õpilastega kohalikust kalast maitsvaid roogasid. Kalanädala eesmärk on kokku viia praegused ja tulevased peakokad ning tutvustada neile kohalikku kvaliteetset kasvanduse kala.

23.09 Kehtna Kutsehariduskeskus, peakokk Juhan Heinsalu, menüüs tuur.
23.09 Kuressaare Ametikool, peakokk Allar Oeselg, menüüs angersäga.
24.09 Haapsalu Kutsehariduskeskus, peakokk Oleg Belousov, menüüs tuur.
24.09 Ida-Virumaa Kutsehariduskeskuse Jõhvi õppekoht, peakokk Aleksandr Nikoskov, menüüs angersäga.
25.09 Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskool, peakokk Martin Meikas, menüüs angerjas.
25.09 Viljandi Kutseõppekeskus, peakokk Madis Põld, menüüs angerjas .
26.09 Tartu Kutsehariduskeskus, peakokk Urpo Reinthal, menüüs karpkala.
26.09 Pärnu Kutsehariduskeskus, peakokk Mart Kukk, menüüs karpkala.
27.09 Tallinna Teeninduskool, peakokk Taigo Lepik, menüüs forell.
27.09 Rakvere Ametikool, peakokk Inga Paenurm, menüüs forell.

Rohkem infot:
Kalanduse teabekeskus
kalateave@ut.ee

Foto: Toomas Tuul